LCHF bröd RECEPT
6 ägg (räckte med 5 ägg. Kan smaka mycket ägg annars. )
250 gr naturell kesella
2 dl hackad mandel (solroskärnor rekomenderar jag tyckte det smakade för mkt mandel)
2 dl hackad valnöt
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
2 dl linfrö
2 dl mandelmjöl
250 gr naturell kesella
2 dl hackad mandel (solroskärnor rekomenderar jag tyckte det smakade för mkt mandel)
2 dl hackad valnöt
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
2 dl linfrö
2 dl mandelmjöl
Sätt ugnen på 175 grader
Vispa upp äggen, rör ned kesellan, bakpulver och salt.
Tillsätt de övriga ingredienserna.
Rör ihop allt noga.
Klicka ut smeten i en avlång brödform, som är klädd med smord ugnspapper.
Strö på vallmofrön, det blir ytterligare en god smak.
Låt brödet stå i mitten i ugnen i 60 min (Jag hade mitt bröd inne i 50 min och det räckte)
Låt brödet svalna i formen. innan du lyfter ur det.
Det blev så saftigt och gott. Super gott bröd som jag kommer att baka flera gånger :)

Kommentarer
Trackback